Nieuwsarchief
/

Fabriek De Wit maakt overuren

Fabriek De Wit maakt overuren

KORNHORN – Wie de fabriek van De Wit binnenstapt en de verwachting heeft dat er alleen gereedschappen worden gemaakt, heeft het mis. Momenteel worden bij De Wit Gereedschappen in Kornhorn pijlenborden gemaakt. Deze borden worden gebruikt om de routes aan te kunnen geven van de toertochten, die  georganiseerd worden door het Wielercomité Surhuisterveen. Er staan ook deze zomer weer diverse tochten op stapel.

Al jaren is De Wit een trouwe partner van de Feanster wieleractiviteiten. Het familiebedrijf produceert vanuit Kornhorn en levert normaliter wereldwijd kwaliteitsgereedschappen. Jack Bouw, toercoördinator van Wielercomité Surhuisterveen is enthousiast over de samenwerking. “Voor ons is De Wit een geweldige partner. Onze pijlen hebben dankzij de inzet van De Wit een mooie en herkenbare uitstraling”, vertelt Bouw.

Komende periode zullen de borden onder andere gebruikt worden bij de Pieter Weening Classic. De Pieter Weening Classic kent vijf afstanden en wordt dit jaar gehouden op zaterdag 27 juli. Naast de Pieter Weening zullen de borden te vinden bij de activiteiten in het eerste deel van de Wielerweek welke start op vrijdag 5 juli met de Kidsday.

 
Button