Nieuwsarchief
/

Deze week aandacht bij Checkstar voor NNAB Surhuisterveen

Deze week aandacht bij Checkstar voor NNAB Surhuisterveen

Deze week aandacht bij Checkstar voor NNAB

Checkstar besteedt deze week op haar facebookpagina aandacht aan autobedrijf NNAB uit Surhuisterveen. Het bedrijf van de gebroeders Witteveen is aangesloten bij dit wereldwijde autoservice netwerk. Naast een autobedrijf baten Jelle en Tamme ook een tankstation uit ‘op Koartwâld’.

Checkstar is een wereldwijd autoservice netwerk dat gespecialiseerd is in onderhoud en service voor uw auto. Als officieel garagebedrijf van Magneti Marelli springt Checkstar in op de behoefte van de consument, waarbij behulpzaamheid hoog in het vaandel staat. Doordat alle Checkstar garages een schat aan ervaring hebben, is uw auto altijd in goede handen bij een van onze garagehouders.

NNAB  

‘We hebben beide eigenlijk altijd in de garage gewerkt. Tamme ook op de toenmalige truck afdeling Iveco en MAN en Jelle bij personenauto’s en het tankstation,’ vertellen Tamme en Jelle, de gebroeders Witteveen, geboren en getogen in Surhuisterveen. Samen runnen ze alweer tien jaar N.N.A.B. bv (Noord-Nederlands Automobiel Bedrijf). ‘In 2008 hebben we de zaak van Heit (papa) overgenomen,’ vullen ze aan.

De zaak zelf bestaat al sinds 1965, waar nog prachtige foto’s van zijn. Destijds was de garage te vinden aan De Dellen in Surhuisterveen. En momenteel zitten ze aan de Koartwald 6a gevestigd, ook in Surhuisterveen. Je kunt bij NNAB bv terecht voor onderhoud voor alle automerken, schade, banden, airco, wassen en de verkoop van occasions. ‘We zijn compleet allround, we hebben echt alles onder een dak,’ vertelt Jelle. De gebroeders worden enthousiast als alles weer op zijn pootjes terecht komt. ‘Het moet allemaal toch maar weer goed lopen. Als dit lukt is dat iets om trots op te zijn,’ vult Tamme aan. ‘We vinden het ook belangrijk om ons woord te houden, vooral naar de klant,’ gaat Jelle verder. Het omgaan met de klanten vinden ze dan ook het mooiste aan dit werk. ‘We willen betrouwbaarheid en herkenbaarheid uitstralen.’

Een unieke Checkstar vestiging is het zeker. ‘We zijn eigenzinnig en zoeken altijd ons eigen weg,’ vertelt Jelle. In de tijd dat ze de garage runnen hebben ze al heel wat bijzondere dingen meegemaakt. ‘We hebben zoveel meegemaakt, ik zou het zo niet eens op kunnen noemen,’ zegt Tamme. ‘Afgelopen jaar hebben we de wasserette verbouwd en opgeknapt, die is weer helemaal bij de tijd. Dat vond ik ook bijzonder,’ vult Jelle aan. ‘We kwamen bij Checkstar terecht via de vertegenwoordiger,’ vertelt Tamme. ‘En als oud Fiat dealer waren we wel bekend met Checkstar,’ vult hij aan. De broeders doen niet alles samen. In hun vrije tijd houden ze van verschillende dingen. ‘Ik doe aan volleybal en tennis en ben al jaren vaste supporter bij SC Heerenveen,’ vertelt Tamme. Jelle is al jaren lid bij de vrijwillige brandweer. ‘Verder ben ik rustig, heb ik veel interesse in auto’s, hou ik van voetbal en ben ik gek op vakantie,’ vult Jelle aan. Wat zijn de plannen voor de toekomst, mannen? ‘We willen onze klantenkring graag nog uitbreiden door meer bekendheid te krijgen, onder andere door Checkstar,’ sluiten ze af.

NNNA bv. is sinds de vorige eeuw partner van de Feanster wielerevenementen.

Foto's: @checkstar

https://www.magnetimarelli-checkstar.nl/nl/  - www.nnab.nl

 

 
Button