Nieuws
/

De prijzen van de 38ste Profronde van Surhuisterveen zijn verdeeld

De prijzen van de 38ste Profronde van Surhuisterveen zijn verdeeld

De prijzen van de 38ste Profronde van Surhuisterveen zijn verdeeld

De prijzen van de 38ste Profronde van Surhuisterveen zijn verdeeld. Bij de slot ceremonie protocollaire was het goud voor Steven Kruijswijk. Uit handen van Sylvana Kooyenga ontving de Jumbo-Visma renner de Gouden Fiets van de Kooyenga Groep uit Dokkum.

Leidersprijs Kapenga Wonen/Home Center

Voor het klassement leidersprijs van Kapenga Wonen/Home Center verzamelde de Zuid-Afrikaanse kampioen en etappewinnaar in de Tour Daryl Impey de meeste punten. Uit handen van Sikko Kapenga mocht hij de prijs in ontvangt nemen.

SuperSprint Telecom Service

Pieter Weening ontfermde zich over de SuperSprint van Telecom Service. André Pastoor van de Leekster onderneming overhandigde renner van Roompot-Charles CT de prijs.

Prijs van de strijdlust Land Transport

De strijdlustigste renner werd beloond door Land Transport uit Harkema. De jury koos unaniem voor Bauke Mollema. De Trek-Segafredo renner etaleerde zijn aanvalslust veelvuldig op de Feanster klinkers. Dit tot genoegen van de vele supporters uit Stad en Ommeland. Uit handen van Hennie Dijkstra ontving Mollema de prijs.

Startschot 38ste Profronde

Het startschot van de 38ste Profronde van Surhuisterveen werd gelost door Ada Kok, Olympisch zwemkampioene 1968, en de Friese gedeputeerde van sport, Sander de Rouwe, die zich sterk maakt voor een Tourstart in Fryslân.

 
Button