Nieuwsarchief
/

De Feanster met aandacht voor...

De Feanster met aandacht voor...

De Feanster met aandacht voor…

De Feanster, het NDC Weekblad voor de gemeente Achtkarspelen en omgeving, besteedt in haar editie van woensdag 18 juli ruim aandacht aan de Feanster wielerevenementen.

Op de voorpagina een foto van de start van de Elfwegenfietstocht vanuit Surhuisterveen over de Wâldwei naar Leeuwarden. De tocht werd verreden in het kader van Fossylfrij Fryslân en Culturele Hoofdstad Leeuwarden/Fryslân 2018. Twaalfhonderd fietsers gingen van start in dit unieke fietsspektakel.

Op diezelfde dag vertrokken vanaf het Torenplein ook 600 fietsers voor het Rabo Regio Rûntjse, een rit over veertig kilometer langs verschillende bedrijven voor leden van Rabobank Drachten Friesland Oost.

Kidsday

Ook aandacht in De Feanster voor de onthulling van het megaschilderij, waar vorig jaar tweehonderd kinderen meewerkten in het kader van de Kidsday. Gedeputeerde Sietske Poepjes verrichtte de onthulling.

Vrijwilligers

In de rubriek ‘In aanloop naar editie 37’ besteedt de Feanster aandacht aan de vrijwilligers van de Feanster Wielerevenementen. Dit keer staan vader Klaas Anne en dochter Margreet Luimstra in de schijnwerpers.

Profrondekrant

Volgende week verschijnt de Profrondekrant Surhuisterveen in een oplage van 100.000 exemplaren bij de NDC Weekbladen: De Feanster, Drachtster Courant, Westerkwartier, Kollumer Courant en Nieuwe Dockumer Courant.

www.defeanster.nl

 
Button