Nieuwsarchief
/

Danique Braam ook in 2020 bij Lotto-Soudal

Danique Braam ook in 2020 bij Lotto-Soudal

Danique Braam uit Veenwouden rijdt ook in 2020 voor de vrouwenformatie van Lotto-Soudal. De 24-jarige rechtenstudente debuteerde dit jaar voor het Belgische team. Daarvoor reed ze voor GRC Jan van Arckel. Braam won dit seizoen de Ronde van Heemskerk en werd tweede Ronde van Surhuisterveen. Op haar erelijst prijken ook de overwinningen in de Ronde van de Kerspelen en Zuid-Friesland.

Het team van Lotto-Soudal 2020 telt veertien eliterensters en twee jeugdrensters.

Teuntje Beekhuis is volgend seizoen één van de zes nieuwkomers naast Belgisch kampioene Jesse Vandenbulcke, Ariana Fidanza (It.), Lone Meertens (B.), Abby-Mae Parkinson (Gbr.) en Christina Siggaard (Den.).

Blijvers naast Braam zijn Alana Castrique (B.), Dani Christmas (Gbr.), Annelies Dom (B.), Lotte Kopecky (B.), Thi That Nguyen (Th.), Julie Van De Velde (B.) en Cameron Vandenbroucke (B.). De twee jeugdrenster in het team zijn Emke De Keyser (B.) en Julie Roelandts (B.).

Foto Edo Werkman – Podium vrouwenronde Surhuisterveen 2019 v.l.n.r. Danique Braam, Anouska Koster en Roxanne Knetemann omringd door de Van der Lijn Wereldmode rondemissen.

Op www.cyclingonline.nl vandaag, woensdag 4 december, een uitgebreid interview met Danique Braam.

 
Button