Nieuws
/

Dalstra Reizen maakt doorstart

Dalstra Reizen maakt doorstart

Foto @dalstrareizen

Dalstra Reizen maakt doorstart

Dalstra Reizen Surhuisterveen maakt een doorstart met haar failliete touringcarbedrijf.

Curator Marco Kalmijn geeft aan verheugd te zijn dat hij deze doorstart met familie Dalstra heeft weten te bewerkstelligen. Het behoud van werkgelegenheid op korte termijn is spijtig genoeg niet te realiseren maar de overtuiging is dat zodra de mogelijkheden zich weer voordoen Dalstra Reizen weer geleidelijk kan groeien naar de omvang van vóór de coronacrisis.

“Na een lange periode van stilte en spanning, waarin de curator met overnamekandidaten heeft gesproken, heeft de familie Dalstra afgelopen vrijdagmorgen 30 oktober jl. overeenstemming bereikt om een doorstart te realiseren. Vandaag heeft de rechter-commissaris het voorstel van de curator goedgekeurd en zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst”, meldt Johan Dalstra namens de familie Dalstra op haar facebooksite.

 “Dalstra Reizen, een jarenlang begrip in de wijde regio, zet het familiebedrijf voort en gaat zich richten op de toekomst. In de komende periode volgt nadere informatie hieromtrent".

Voor vragen of inlichtingen is Dalstra Reizen dagelijks op werkdagen van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur telefonisch te bereiken op 0512 – 369030.

 

 
Button