Nieuwsarchief
/

Dag van de fietshelm een groot succes

Dag van de fietshelm een groot succes

SURHUISTERVEEN - Afgelopen woensdag was Surhuisterveen het centrum van de dag fietshelm. Het Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân had Surhuisterveen uitgekozen als actie locatie. Dit resulteerde in een mooie middag.

De organisatie had een bak gemaakt met daarin vele fietshelmen. Achter de bak stond een grote kraan van sponsor Vrieswijk met aan de kraan een sterke magneet. Met de magneet konden de deelnemers naar een gouden helm vissen. Als een gouden aan de magneet bleef hangen won de deelnemer een boodschappenpakket van Albert Heijn Surhuisterveen of een VIP arrangement van de Profronde van Surhuisterveen op 23 juli. “Een mooie promotie voor fietsdorp Surhuisterveen”, geeft Klaas Anne Luimstra van het Wielercomité aan. “We zien ook tijdens de Pieter Weening Classic (PWC) ook steeds meer helmen bij onze familie afstanden”, vult Jack Bouw aan. Bouw is toerfietscoördinator binnen het Wielercomité.

“Vandaag hebben veel mensen een poging gedaan om te winnen maar we hopen dat we vooral een positief steentje hebben mogen bijdragen aan de verkeersveiligheid in Fryslân.”, aldus Jack Bouw.

De Pieter Weening Classic (PWC) is op zaterdag 20 juli 2024 en de Profronde op dinsdag 23 juli 2024.

Op de foto reikt Abbe Borger, directeur van Albert Heijn Surhuisterveen, een prijs uit aan een winnaar van de 'Gouden Helm actie'. Alle winnaars gefeliciteerd met je prijs!


 
Button