Nieuwsarchief
/

Cycling Team Fryslân volgend jaar in Clubcompetitie

Cycling Team Fryslân volgend jaar in Clubcompetitie

Cycling Team Fryslân volgend jaar in Clubcompetitie

Cycling Team Fryslân vanaf 2019 actief in de clubcompetitie en vrije klassiekers!

Middels een persbericht maakte Cycling Team Fryslân in samenwerking met W.V.Snits haar ambities voor 2019 wereldkundig.

Drie jaar geleden is Cycling Team Fryslân als Fries elite wielerteam gestart binnen de vereniging W.V. Snits. Vanaf het begin heeft het team samen met W.V.Snits de ambitie uitgesproken om binnen enkele jaren weer een brede Friese klassieker ploeg op de been te brengen die actief is in de landelijke clubcompetitie, de vrije klassiekers en buitenlandse etappekoersen. Het doel hierbij was om de aanwas vanuit de jeugd, nieuwelingen en junioren een toekomst te kunnen bieden binnen Friesland zodat talenten niet meer uitvliegen buiten de provincie. Mede door deze ambitie willen we het Friese wielrennen een boost geven en jeugd stimuleren om te gaan wielrennen en door te groeien naar de elite-belofte categorie.

In 2019 wordt onze ambitie werkelijkheid. De afgelopen weken is alles rond gemaakt. Het budget, de faciliteiten en het begeleidingsteam voor 2019 zijn definitief en de eerste renners voor 2019 zijn al bekend.

Op dit moment zijn we bezig om de complete ploeg met renners in te vullen. Cycling Team Fryslân wordt een brede ploeg waarbij er nog enkele plekken beschikbaar zijn. Ben jij één van deze renners en heb je volgend jaar de ambitie om belofte of elite te worden bij Cycling Team Fryslân? Stuur ons een privébericht via Facebook en wij nemen contact met je op.

@cyclingteamfryslan

 

 
Button