Nieuwsarchief
/

Björn Bakker naar Vlasman Cycling Team

Björn Bakker naar Vlasman Cycling Team

Björn Bakker naar Vlasman Cycling Team

Björn Bakker uit Wijnjewoude rijdt volgend jaar van Vlasman Cycling Team. In het continentale team van Tom Welling rijden ook Wim Stroetinga (Terwispel) en Hartthijs de Vries (Kollum).

Bakker kende een goed seizoen met de winst in de Zuiderzeeronde en tweede plaatsen in de Omloop van de Houtse Linies en in de finalewedstrijd van Nederlandse Loterij Clubcompetitie. En passant won hij vlakbij huis het criterium in Gorredijk De afgelopen seizoenen reed hij voor de clubploeg van de NWVGroningen/ John Deere Cycling team.

Hartthijs de Vries kampioen met John Deere Cycling Team

Hartthijs de Vries werd zaterdag met zijn clubgenoten van de NWVGroningen/ John Deere Cycling Team kampioen van Nederland. De eerste nationale titel in de historie van de Groninger club.

In de ploegentijdrit over 52 kilometer in Dronten hadden de Stadjers bij de eindafrekening een marge van vier seconden op de nummer twee, WV De IJsselstreek, de roemrijke club van de Noord-Veluwe die in het verleden titels aan elkaar reeg met kleppers als ‘Boemerang’ Dries van Wijhe en Fedor den Hertog. Naast De Vries maakten ook de gebroeders Bert Jan en Adrie Lindeman, Justin Timmerman, Rick Ottema en Elmar Reinders deel uit van de winnende ploeg..

Stroetinga en Havik titelverdedigers in Zesdaagse van Londen

Wim Stroetinga en Yoeri Havik verdedigen over drie weken hun titel in de Zesdaagse van Londen, die van 22 tot en met 27 oktober duurt. Een sterk bezette Londense Six met onder meer Elia Viviani, Mark Cavendish en Caleb Ewan.

 
Button