Nieuwsarchief
/

Autoschade Minno van der Werff behaalt Focwa Standaard

Autoschade Minno van der Werff behaalt Focwa Standaard

Autoschade Minno van der Werff behaalt Focwa Standaard 

Autoschade Minno van der Werff is per 11 oktober 2018 voor de FOCWA Standaard gecertificeerd om vervolgens lid van FOCWA te kunnen worden.

FOCWA is de brancheorganisatie voor schadeherstelbedrijven in Nederland. De FOCWA Standaard regelt o.a. voor bedrijven dat opleidingen en werkplaatsuitrusting aansluiten bij alle ontwikkelingen op het gebied van de moderne techniek.

Onderdeel van de FOCWA Standaard is tevens MVO certificering. Dit staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is het bewijs dat Autoschade Minno van der Werff in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wat betekent dit concreet in de dagelijkse praktijk van het schadeherstelbedrijf? Op die vraag heeft Autoschade Minno van der Werff een helder antwoord: “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld duurzame reparatietechnieken toepassen om zo onnodige verspillingen tegen te gaan. Wij vangen het regenwater op en door dit water te filteren kunnen wij dit weer hergebruiken voor onze wasboxen. Ook stellen we jaarlijks doelen om energie te besparen.”

Ook als werkgever heeft Autoschade Minno van der Werff de zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er extra aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Autoschade Minno van der Werff zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van diverse sportverenigingen.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het schadeherstelbedrijf ook om het aanbieden van duurzame producten zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. “In onze werkplaats letten wij bij de inkoop en het gebruik van onderdelen en materialen op de milieuzaken. Wij merken dat er vanuit onze klanten steeds meer vragen en eisen worden gesteld op het gebied van duurzame aspecten. Als voorbeeld van duurzaamheid kunnen we met sneldrogende lakken energie besparen.”, aldus Minno van der Werff.

Autoschade Minno van der Werff is één van de sponsors van de Feanster wielerevenementen.

Meer informatie op www.minnovanderwerff.nl

Bron: Focwa

Foto @Focwa

 
Button