Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Feanster Foodfestival

Op het Torenplein wordt zondag 28 juli vanaf half vier 's-middags voor het derde jaar op rij een bruisend Foodfestival gehouden.

De eerste twee edities van het Foodfestival in Surhuisterveen waren een daverend succes. Ruim 900 liefhebbers genoten vorig jaar van lekker eten en drinken. Daarom staat het Torenplein komend weekend opnieuw in het teken van eten en gezelligheid. 'Ook dit jaar hebben we weer veel keus aan heerlijke gerechten en lekkere dranken. We hebben er ontzettend veel zin in', aldus Jouke Oostenbrug van de organisatie.

Het Torenplein wordt zondag 28 juli omgedoopt tot een culinair plein. Deze dag is er voor ieder wat wils. Leuke stands, aangename zithoekjes en tafels waarbij de lekkerste lokale  producten geproefd kunnen worden. De bekende Feanster zanger Johan Tiemersma zal zorgen voor een sfeervolle omlijsting. De deelnemers serveren kleine gerechtjes zoals huisgerookte zalm, pulled pork, verse friet, pannenkoeken, pizza's en ijs. Naast allerlei gerechten is er tevens een groot aanbod aan koffie, speciaal bieren en wijnen. Het evenement is gratis toegankelijk.

www.ajcatering.nl

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739