Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Ladies Day 2017

Het dameswielrennen zit in de lift. Dames als Anna van der Breggen, Annemieke van Vleuten en Marianne Vos geven momenteel de toon aan in het mondiale wielrennen. Toerfietsclub Surhuisterveen verwelkomde onlangs haar 150e lid, Lena Henstra. Reden te meer om hier extra aandacht aan te geven.

Wat gaan we doen? Op maandag 24 juli verzamelen we om 16.30 uur op het Torenplein en vertrekken we voor een fietstocht door de regio. Het bijzondere is dat echte wedstrijdfietsters zoals bijvoorbeeld oud-Nederlands kampioene Anoeska Koster, Marije Joling (Nederlands Kampioen allround schaatsen 2017) en de dames van wielervereniging De Kannibaal meefietsen en onderweg handige fietstips zullen geven.

Rond 18.00 uur verwachten we weer terug te zijn in Surhuisterveen en is er gelegenheid om je op te frissen. Daarna staat een pastamaaltijd klaar in de grote tent op het Torenplein. Tijdens de maaltijd, welke wordt aangeboden door de organisatie, is er gelegenheid om verder te praten met elkaar. Kim van Dijk (goud Olympische Spelen Londen 2012) zal een presentatie verzorgen over sportvoeding en voedingsupplementen.

Het belooft een leerzame en vooral een gezellige dag te worden.

Locatie: Torenplein

Tijdstip: 16.30 uur

Toegang/deelname: gratis, inclusief maaltijd!

Aanmelden is niet nodig.

Minimumleeftijd van de deelneemsters is 14 jaar.

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739