Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Elfwegen Fietstocht

We gaan wat bijzonders doen!

Op deze dag fietsen we, in het kader van de Elfwegentocht en Kulturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018, van Surhuisterveen naar Leeuwarden, ... over de Wâldwei (N31). Iets wat we waarschijnlijk nooit meer mee zullen maken.

>> Bekijk de foto's

Om het nog specialer te maken, doen we dat in de vorm van een pelotonstocht. Maximaal 2018 fietsers, verdeeld over 4 groepen van maximaal 500 fietsers, fietsen op zaterdag 14 juli van Surhuisterveen richting Garyp en zullen daar gezamenlijk de Wâldwei oprijden richting Leeuwarden. Op de Wâldwei sluiten de deelnemers aan de Parade, met name fossielvrije voertuigen, zich bij ons aan.
Rond 11:30 arriveren we bij Van der Valk Hotel Leeuwarden waar gelegenheid is om te stempelen en eventueel te genieten van een lunch of koffie met appelgebak. 

Vanaf Van der Valk Hotel Leeuwarden worden 2 bepijlde fietsroutes uitgezet terug naar Surhuisterveen. Je bepaalt dan je eigen tempo en je fiets via een kortere of een langere route terug naar het Torenplein. Op het Torenplein is volop gelegenheid om nog even na te genieten van deze speciale dag. Even met je vrienden op de foto? Ook dat kan allemaal op het Torenplein.

Belangrijk om te weten:

  • start Torenplein Surhuisterveen
  • startvakken Badlaan Surhuisterveen (geopend vanaf 9:00)
  • vertrektijd peloton Surhuisterveen rond 9:45
  • snelheid tot Leeuwarden maximaal 25 kilometer per uur, na Leeuwarden is de snelheid vrij.
  • afstanden 60 en 100 kilometer (totaal)
  • helm verplicht
  • de deelnemers ontvangen de stuurbordjes in de week van 9 juli via de post. Heeft u onverhoopt geen post ontvangen, neem dan uw betalingsbewijs mee naar het Torenplein. De mensen van onze inschrijfbalie helpen u dan verder. 
  • deelnemers die zich na donderdag 5 juli hebben ingeschreven kunnen hun stuurbordje zaterdag vanaf 8:30 afhalen op het Torenplein bij de inschrijfbalie. Tot zaterdag!

Wil je meedoen? Inschrijven kan via www.vanplan.nl of via onderstaande link:

>> Inschrijven Elfwegen Fietstocht

Deelname met bedrijventeam
Het evenement zal naar verwachting veel media-aandacht krijgen. Vanzelfsprekend kun je je individueel inschrijven voor deze unieke tocht, maar is het niet veel leuker om in groepsverband te fietsen met collega's of zakenrelaties? Speciaal hiervoor hebben een arrangement voor bedrijventeams in het leven geroepen.

Downloads:

 

De informatie op deze pagina zal regelmatig worden ververst. 

 

 

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739