Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Kidsday Basisscholen

Tijdens de Kidsday komen de kinderen van de basisscholen op een speelse manier in aanraking met alles wat met fietsen en fietsveiligheid te maken heeft. Diverse partijen waaronder o.a. Veilig Verkeer Nederland, de Fietsersbond, Friesland Beweegt en Trials leveren een bijdrage aan deze leuke en leerzame dag.

Hindernisbaan Go Biking Tour KNWU

De Go Biking Tour is een training waarin onder begeleiding van trainers van de KNWU over speciaal ontwikkelde hindernissen wordt gefietst. De kinderen fietsen op echte mountainbikes of BMX-fietsen en worden uitgerust met een helm.

Fiets zonder Beats

We gaan in dit uitdagende onderdeel actief aan de slag met het onderwerp 'afleiding door mobieltjes op de fiets'. Zien, leren en ervaren is het motto van de les. De leerlingen worden zich bewust van risico's van bellen, gamen en Whatsappen in het verkeer.

Dode hoek training door Trials

Trials beschikt over een vrachtwagen die door heel Nederland rijdt om o.a. basischolen te bezoeken en met kinderen te praten over gevaarlijke situaties in het verkeer. Er wordt o.a. gesproken over de dode hoek van een vrachtwagen. Wat ziet de chauffeur wel en juist niet?

ROF

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739