Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

WV Otto Ebbens viert vijftigste verjaardag

04-09-2018

Otto Ebbens richtte op 1 juli 1968 de Friese wielervereniging op, die vijftig jaar later zijn naam draagt. Een halve eeuw wielerliefde met roemruchte renners en koersen later is het tijd om stil te staan bij het bijzondere jubileum. Dat zal op zaterdag 15 september plaatsvinden. 

Voor de mijlpaal is er een afwisselend programma samengesteld. Rond 15 uur maakt de jeugd van de wielervereniging met de ploegleidersauto een ronde door De Westereen. Voorzitter Sjoerd Lei zal een uur later de receptie officieel openen. Twee dj's verzorgen de muzikale omlijsting en er is ook een rol weggelegd voor onze eigen wielertrainer/-coach Jan Dupon.

Jan Fennema neemt rond half vijf het woord. Hij vertelt zijn verhaal over de levertransplantatie die zijn leven redde. Ook zal hij stilstaan bij zijn deelname aan de European Transplant Games op Sardinië. Vanaf 16.00 uur is er een receptie. Daarna zal de barbecue worden aangestoken.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om documenten, foto's en oude wielershirts van WV Otto Ebbens te bekijken. Dit zal vast en zeker de nodige herinneringen oproepen. Voor de kinderen is er een springkussen. 

De receptie vindt plaats in het Badhûs aan de Sportloane 2b in De Westereen. Oud-renners, sponsoren en iedereen die affiniteit heeft met WV Otto Ebbens is van harte uitgenodigd om samen met de club het jubileum te vieren. 

Bron: wv Otto Ebbens - foto @ottoebbens.nl 

AJ Catering & Meer

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739