Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Wereldkampioen Wout van Aert kent zijn lentewegprogramma

12-02-2018

Wereldkampioen Wout van Aert kent zijn lentewegprogramma

Wereldkampioen Wout van Aert reed zondag de laatste cross van zijn wintercampagne.  Het decor was de Aardbeiencross in Hoogstraten, die hij met een zesde plaats afsloot.

In de voorlaatste wedstrijd van de Telenet Superprestige verspeelde Van Aert zijn voorsprong in het klassement aan Mathieu van der Poel, die in de finalewedstrijd in Middelkerke niets meer te duchten heeft van zijn voornaamste tegenstrever in deze crossjaargang.

Woensdag trekt Van Aert op een tiendaagse trainingsstage naar Mallorca. Zaterdag 24 februari is de aftrap van zijn lentecampagne met de Omloop Het Nieuwsblad, die duurt tot en met zondag 8 april met als afsluiter Parijs-Roubaix.

Het programma van Van Aert in de lente:

24/02 Omloop Het Nieuwsblad (WT)

14/03 Nokere Koerse

18/03 GP de Denain (Fr.)

21/03 Brugge – De Panne

25/03 Gent – Wevelgem (WT)

28/03 Dwars door Vlaanderen (WT)

01/04 Ronde van Vlaanderen (WT)

08/04 Parijs-Roubaix (WT)

 Vérandas Willems-Crelan

Van Aert rijdt in het shirt van Vérandas Willems-Crelan van manager Nick Nuyens, oud-winnaar van de Ronde van Vlaanderen, en de ploegleiders Niels Alberts en Michiel Elijzen. In de ploeg ook de drievoudige Belgische kampioen Stijn Devolder, twee keer ook winnaar van de Ronde van Vlaanderen, en de crossers Stan Godrie (Ned.), Tim Merlier en Jappe Jaspers. Ook de Nederlander Huub Duyn rijdt in het shirt van de Belgische formatie.

 

De Poel Koel- en Vrieshuis

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739