Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Geslaagde 2e Feanster Nightride

03-11-2018

Geslaagde 2e Feanster Nightride

Voor de 2e keer op rij organiseerde TFC Surhuisterveen een Nightride op de MTB. Rond acht uur vrijdagavond verzamelde zich een zeventigtal liefhebbers in de kantine van de ijs-, skeeler- en wielerbaan in Surhuisterveen. Onder het genot van een kop dampende koffie of thee gaf voorzitter Arjen de Jong de meute de laatste instructies. 

In groepsverband hadden de deelnemers en deelneemsters de keuze uit een afstand van 35 of 55 kilometer.

Alle deelnemers en deelneemsters reden een loze ronde op de wielerpiste, die binnenkort weer onder water wordt gezet. De voorbereidende schermutselingen voor het winterseizoen zijn ondertussen in volle gang. De baan is gemaaid, getuigende de dampende 'grasbulten'. 

Na een loze ronde op de Feanster wielerpiste doken de deelnemers en deelneemsters het nachtelijk duister in voor een rit over (deels) onverharde paden door de mooie Fryske Wâlden en het Groninger Westerkwartier met een verrassende tussenstop bij De WIt Gereedschappenfabriek in Kornhorn. Een mooie geste van de gereedschappenmakers.

 "Een machtig mooie rit," vertelde Pieter na afloop. "Het was weer top geregeld." "Nightride weer top geregeld allemaal," aldus Wytze uit de 'Kuornhinne'. 

 

Telecom Service Leek BV

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739