Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Pim Ronhaar voor 4 jaar naar Marlux-Napoleon Games

13-11-2017

Pim Ronhaar, de 16-jarige talentvolle crosser uit Helendoorn, is door Marlux - Napoleon Games voor vier jaar vastgelegd. De Sallander maakte dit jaar als eerstejaars junior zijn debuut in de opleidingsploeg van de Belgische formatie, Lares-Doltcini geleid door Angelo De Clercq. Zondag bij de SP wedstrijd in Gavere tekende hij samen met teammanager Jurgen Mettpenningen het hem voorgelegde contract.

Ronhaar won de afgelopen weken de wereldbekerwedstrijd in Koksijde en Super Prestige wedstrijden in Zonhoven en Gavere. Op het EK in het Tsjechische Tabor finishte hij als vijfde. Dit weekend komt hij in de nationale selectie van bondscoach Gerben de Knegt in actie tijdens de wereldbekerwedstrijd in het Deense Bogense.

"Een eerstejaars die zo'n grote crossen, wint bij de juniores, dat hebben we de voorbije jaren nog niet veel gezien. Pim is een groot talent, maar blijft met beide voeten op de grond. Bovendien is hij lichamelijk nog lang niet volledig uitgegroeid. De weg is nog lang, maar blijft hij zich zo ontwikkelen, dan wordt hij ongetwijfeld een grote verrijking voor Marlux - Bingoal", meldde teammanager Jurgen Mettepenningen op de site van Marlux-Napoleon Games.

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739