Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Nicole Steigenga in Nederlandse selectie voor Ronde van Drenthe

07-03-2018

Nicole Steigenga in Nederlandse selectie voor Ronde van Drenthe

Nicole Steigenga uit Exmorra is geselecteerd voor de Ronde van Drenthe, die zondag 11 maart a.s. verreden wordt. De Friezin, rijdend voor SwaBo, dankt haar selectie voor de 2e wedstrijd meetellend voor de UCI Women’s WorldTour, aan haar sterke optreden in de Setmana Ciclista Valenciane, waar ze de derde etappe won.

De start van de wedstrijd is in Emmen en de finish in Hoogeveen.

Boels-Dolmans CT heeft de winnares van vorig jaar in haar gelederen: Amalie Dikeriksen. Verder zet de Limburgse formatie op de Drentse keien ook wereldkampioene Chantal Blaak en de winnares van de 1e UCI WorldTour wedstrijd,

Strade Bianchi, Anna van der Breggen (onderste foto), in. Team Sunweb heeft naast Ellen van Dijk, Nederlands veldritkampioene Lucinca Brand ook de Groningse Juli Soek in de gelederen.

Anouska Koster (foto boven) verdedigt de kleuren van Woawdeals CT. Janneke Ensing en Roxanne Knetemann rijden voor de Italiaanse formatie Alé Cipollini. Aafke Soet rijdt voor de Engelse equipe WNT Rotor Pro Cycling, Jannieke Kalsbeek voor Team Drenthe en Paulien Koster en Wendy Oosterwoud voor NWVG Women CT.

Vrijdag 9 maart a.s. wordt de vrouwen 8 van Westerveld verreden met start en finish in Dwingeloo.

In de Ronde van Drenthe voor mannen staan zondag onder meer aan het vertrek René Hooghiemster (Team Alecto) en Stef Krul (Metec TKH).

Meer informatie op www.rondevandrenthe.nl

 

NDC Mediagroep BV

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739