Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Modeshow op de langste rode loper van Nederland in Surhuisterveen

12-04-2018

 

Modeshow op de langste rode loper van Nederland in Surhuisterveen

Op zaterdag 14 april tonen 15 modezaken uit Surhuisterveen de laatste mode op de langste rode loper van Nederland. Midden in het hart van de Fryske Wâlden lopen per winkel 8 deelnemers mee in deze schitterende voorstelling van de nieuwste mode trends. In totaal showen 120 mannequins kleding van heel verschillende prijs en stijl in het Feanster winkelcentrum. Dit alles wordt van commentaar voorzien door een icoon van de Nederlandse mode scene: Fred van Leer. Met zijn enorme dosis humor en kennis van alle nieuwe trends en ontwikkelingen op mode gebied is Fred van Leer bij uitstek de man die zorgt voor een perfecte sfeer. Vanaf een podium midden op de Kolk gaat Fred samen met d.j. William zorgen voor een geweldige happening. Voor deze gelegenheid is de Kolk (van bakker Bart t/m de Rabo bank) afgesloten voor het doorgaande verkeer. Fred van Leer, tevens de nieuwe presentator van het mode programma “Say yes tot he Dress” kwam al een keer naar Surhuisterveen. Dit beviel hem dusdanig goed dat hij graag nog een keer naar het gezellige dorp wilde komen.

De modeshow start om 14.00 uur precies en om 14.30 uur organiseert Fred van Leer de stiletto-run. De deelnemers kunnen mooie prijzen in de vorm van modecheques winnen en ook hierbij zorgt van Leer voor deskundig en humorvol commentaar. Vanaf 14.45 u. volgt de tweede ronde modeshow door de deelnemende winkeliers. En vanaf kwart over drie is er tijd voor een “Meet and Greet” met Fred van Leer. Een modespektakel in het centrum van Surhuisterveen dat niemand wil missen. Tot zaterdag 14 april!

 

VRIJDAG 13 APRIL en ZATERDAG 14 APRIL 
90 jaar! Van der Lijn Het fashionweekend!

Een weekend waarin u op uw gemak kennis kunt maken met onze fraaie voorjaarscollectie, kunt genieten van een smakelijke barbecue in onze eigen binnentuin, livemuziek én een wervelende fashionshow van de modezaken van Surhuisterveen in het centrum van Surhuisterveen op de rode loper.

Wat, Waar en Wanneer?

Vrijdag 13 april: barbecue in de binnentuin van Modehuis Van der Lijn, livemuziek door muzikant Johan Timersma!

Zaterdag 14 april: fashionshow van de modezaken van Surhuisterveen over de rode loper. De show wordt gepresenteerd door de Nederlandse topstylist Fred van Leer! En nadat u een indruk heeft gekregen van dé modetrends van dit seizoen, komt u gewoon even gezellig shoppen en barbecueën in onze winkel waar Johan Timersma opnieuw live voor u optreedt. Alle reden voor een ritje Surhuisterveen dus!

www.vanderlijn.nl

 

 

De Poel Koel- en Vrieshuis

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739