Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Finn Hiemstra en Leonie Bentveld winnen in Dommelen

26-11-2018

Finn Hiemstra en Leonie Bentveld winnen in Dommelen

Leonie Bentveld zette haar zegereeks voort bij de nieuwelingen-meisjes in het Brabantse Dommelen. Mirre Knaven en Isa Nomden flankeerden haar op het podium. Senne Knaven werd vierde en Isa Looienga negende. Finn Hiemstra (foto boven) won in categorie 5 met Thomas Huitema als derde. In categorie 6 werden Mads de Roos en Danijel Agricola zesde en zevende. Tom van der Werff reed in categorie 7 naar een tiende stek.

In Oudewater reed Jasper Huitema naar zijn eerste podiumplaats bij de nieuwelingen. Achter Cas Jansen en Juul Nagengast werd hij derde. Erik Dekker won bij de masters. In Leiden werd Danijel Agricola derde.

ICW Coevorden

De ICW winterreeks kreeg haar vervolg in de oude vestingstad Coevorden. Op de MTB won Eit Visser bij de heren met Lubbert Bosma, Dirk Jan Vellinga en Wierd Bareld Kooistra als vierde, vijfde en zevende. Anouska Koster (foto boven) won bij de vrouwen. Bas Luca de Vries won bij de junioren met Sten Hoek en Jelle Bokma als tweede en derde. Bij de nieuwelingen was de winst voor Sven van der Werf met Djyaro Bosma als vierde. De overwinning bij de meisje was voor  Judith Bosma (2/3). Tim Bosma werd zesde.

Bij het veldrijden won Tijmen Eising bij de heren voor Patrick van der Duin met Mitchel Steenhof als vierde, Daniel Elzinga als vijfde en Henk Weerman als zevende. Bij de junioren was Paul Bijlsma tweede. Eenzelfde klassering was er voor Jannet de Vries bij de nieuwelingen-meisjes met Melissa de Haan als derde. Nathalie Elzinga was tweede bij de junioren-dames.

Bij de jeugd (cat.2/3) werd Djurre Kroontje tweede voor Siger van der Wal en Jeffrey Stienstra. Mads de Roos won in categorie 6/7 voor Tsjisse Weening. In categorie 4/5 greep Damien Hoen de tweede stek. Marijn Oosterhof werd achtste. Nick van der Pouw crosste naar een vierde plaats.

DVEN Accountants Adviesgroep

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739