Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Dubbelslag Tom van der Werff in Mechelen en Assen

07-05-2018

Dubbelslag Tom van der Werff in Mechelen en Assen

Er werd dit weekend weer volop gekoerst. Thom van der Werff, zoon van…, was bij de jeugd in categorie 6 zowel in het Limburgse Mechelen de sterkste als in Assen. In de Drentse hoofdstad was er ook succes voor de gebroeders Huitema. Thomas won in categorie 4 de sterkste en Jasper was de beste in categorie 7 met Björn Koster op de tweede plaats en Sille Hut uit Boelenslaan op de derde stek van het podium. Juul Nagenat werd vierde.

In categorie 2 werd Siger van der Wal in Assen tweede en Jeffrey Stienstra zesde. Tsjisse Weening uit Harkema belandde in categorie 5 met een vierde plaats net naast het podium. Hetgeen Leonie Bentveld met een tweede plaats in categorie 6 wel lukte.

In Mechelen werd Finn Hiemstra eveneens tweede in categorie 4 achter Tyler Eyk. Een derde plek was er in het Zuid-Limburgse heuvelland voor Danijel Agricola. In de oudste categorie, 7, werd Elmar Abma.

In de Drentse Dorpenomloop werd Björn Bakker zesde. Stef Krul 11e en René Hooghiemster 14e. Het drietal maakte deel uit van een omvangrijke kopgroep. Dion Beukeboom won.

De winst in de amateurronde van Hardenberg was voor Joakim Zuidema uit Dokkum. In het Noord-Hollandse ’t Zandt reed Johan Knol uit Bakkeveen (foto boven) naar een tweede plaats achter Jesper Rasch. Wessel Piersma werd vierde en schaatser Douwe de Vries achtste.

Anne Tauber (Oranjewoud) won op ATB de 3 Nations Cup-wedstrijd in het Belgische Eupen. Henk Bos (Cycling Team Fryslân) greep een derde plaats op de ATB in Duitsland. (Bovenste foto)

AJ Catering & Meer

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739