Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Bosgra Juweliers 31 jaar in Surhuisterveen

07-11-2018

Bosgra Juweliers 31 jaar in Surhuisterveen

Bosgra Juweliers viert deze maand het feit dat ze 31 jaar bestaat. Het juweliersbedrijf in het hart van koopcentrum Surhuisterveen doet dat met tal van kortingsacties. Ook heeft Bosgra de komende weken cadeaubonnen voor de consument in petto.

1 november 1987 was het eindelijk zover. Op die datum nam Bosgra de juwelierswinkel over van de familie Werkman. De 7 jaren daarvoor had hij het vak geleerd bij verschillende andere juweliers.

Jong en vol energie werd er begonnen aan dit nieuwe avontuur. In het begin klein, maar al in 1995 werd het naastgelegen pand erbij betrokken. “We beleven mooie jaren in Surhuisterveen met waardevolle klanten. Ons motto om van elke klant een vaste klant te maken hebben we nog steeds. We proberen dit te bereiken door gemeende aandacht, een goed product en goede service,” vertelt Bosgra.

In 2008 is de winkel voor het laatst verbouwd. Nu in 2018 is Bosgra Juweliers nog steeds bij de tijd. “De markt verandert snel en er zijn vele andere koopkanalen bijgekomen. Maar, we merken dat de klant nog steeds de vakzaak weet te vinden en waarderen. Onze medewerkers hebben liefde voor het vak, willen graag mensen ontmoeten, verhalen aanhoren en u voorzien van een goed advies. Geen dag is gelijk. Kortom; een geweldig beroep en het is ontzettend fijn om mensen blij te kunnen maken.”

Bosgra Juweliers is één van de sponsoren van de Feanster wielerevenementen.

Meer informatie op www.bosgrajuweliers.nl

NDC Mediagroep BV

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739