Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Anouska Koster lanceert prachtige website

08-02-2018


Anouska in haar kampioenstricot in actie tijdens de Profronde 2016 (Foto André Weening)


Op Facebook meldde de net uit Australie teruggekeerde Anouska Koster het volgende: 'Terwijl ik in Australië aan het trainen en koersen was, werd er hard gewerkt aan een nieuwe website. Het resultaat staat nu live op http://www.anouskakoster.nl! Via deze website kunnen jullie mij volgen voor, tijdens en na de koers. Ik zou zeggen neem snel een kijkje!'

Nou, wij als webmasters van www.wielrennensurhuisterveen vinden de site geweldig Anouska. Hebben we jou weer een beetje beter leren kennen. Nu wisten we al veel natuurlijk. Net als aan alle andere streekgenoten proberen we veel aandacht te besteden aan de geleverde prestaties. Zo chauvinistisch zijn wij wel. Met deze fraaie site zal dit nog veel beter lukken denken wij. 

Anouska Koster is een graag geziene gast op onze wielerevenementen in Surhuisterveen. Is ze een keer wegens verplichtingen elders niet van de partij tijdens de Profronde dan compenseert ze dit wel op een andere manier. Zoals afgelopen zomer in de wielerweek. Anouska deed mee aan de fietstocht op Ladies Day en voorzag de deelnemers van nuttige wielertips, dit samen met onder meer Marije Joling. De Westereense genoot zichtbaar en liet zich de pastamaaltijd na afloop goed smaken. Het huidige seizoen begon in Australie waar ze onder meer de vierdaagse Tour Down Under reed. En nog veel meer en dat kunt u allemaal lezen op haar (nogmaals) prachtige website. 

Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739