Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Veldtoertocht Surhuisterveen op 2 maart 2019

14-02-2019

Veldtoertocht Surhuisterveen op 2 maart 2019

Voor de 6e maal in successie organiseert TFC Surhuisterveen in samenwerking met Stichting Wielercomité te Surhuisterveen een veldtoertocht. Dit maal op zaterdag 2 maart 2019. De afstanden zijn 30 en 50 kilometer. Er kan worden gestart tussen 08.00 en 09.00 uur. Inschrijven kan vanaf 7.45 uur in het clubhuis van voetbalvereniging ’t Fean ’58, De Ketting 3, 9231 AK Surhuisterveen, waar ook de start is. Ook kan te zijner tijd online worden ingeschreven via de website van de Stichting Wielercomité Surhuisterveen of rechtstreeks via de websites van NTFU en/of Fietssport. Scan & Go is aanwezig.

De route: Je zult verrast zijn over de mooie paden in de "Fryske Wâlden en het Groninger Westerkwartier". Ondertussen worden de eerste voorbereidingen voor de routes alweer getroffen.

Mountainbike in de belangstelling bij TFC Surhuisterveen

De belangstelling van de leden van TFC Surhuisterveen voor het fietsen op de mountainbike neemt toe. Vele leden investeerden de afgelopen maanden in nieuwe MTB’s. De merken Cube, Specialized, Bulls etc. vonden gretige aftrek bij de leden. De Feanster Nightride op vrijdag 2 november 2018 jl. was een succes. Bijna 70 deelnemers namen deel aan dit evenement. Een verrassend element was het ritje door de fabriek van De Wit Factory in Kornhorn (foto onder). De avond werd gezellig afgesloten in de kantine van de IJsbaan in Surhuisterveen.

Mede als gevolg van de Feanster Nightride gaan groepjes MTB-ers op de dinsdag- en woensdagavond op stap. “We proberen ook, net als clubritten in de zomer, hiervan een wekelijkse traditie te maken”.

Arriva

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739