Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Maandag Sport Noord Café met Henk de Jong

17-11-2019

Elke 'maandag' om 17.10 uur live Sport Noord Café  

Elke maandag om 17.10 uur is er 'op den antenne' de sporttalkshow Sport Noord Café van de NDC Mediagroep. In de studio van Podium TV in Heerenveen blikt Rick Russchen wekelijks terug op het voorbije noordelijke sportweekend, samen met zijn gasten. Maandag 18 november is Henk de Jong, trainer van SC Cambuur, te gast. De Cambuur-trainer voert met zijn club de ranglijst aan in de eerste divisie. Met hem praat presentator Rik Russchen over de ambities en de terugkeer van de derby tegen SC Heerenveen.

Verder is er een reportage over het boksgala in Martiniplaza waar Sarèl de Jong uit Meedhuizen met succes haar wereldtitel verdedigde.

In Sport Noord Café verwelkomt Rick Russchen, die tijdelijk Marijn de Vries vervangt die met zwangerschapsverlof is, sporters, trainers en coaches, maar ook bestuurders en journalisten. Elke week zit ook een sportverslaggever van Leeuwarder Courant of Dagblad van het Noorden aan tafel. Met de sportredacteuren van het DvhN en de Leeuwarder Courant als sidekick wordt het sportweekend doorgenomen aan de hand van samenvattingen en reportages, maar vooral aan de hand van een goed gesprek. Elke maandag vanaf 17.10 uur is Sport Noord Café te zien op Ziggo kanaal 35, maar ook via de websites van Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. In de loop van de avond wordt het programma herhaald.

 

 

Van der Velde & Hoen makelaardij o.z.

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739