Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Maandag Sport Noord Café met Axel van der Tuuk

15-09-2019

Elke 'maandag' om 17.00 uur live Sport Noord Café

Elke maandag om 17.00 uur is er 'op den antenne' de sporttalkshow Sport Noord Café van de NDC Mediagroep. In de studio van Podium TV in Heerenveen blikt Marijn de Vries wekelijks terug op het voorbije noordelijke sportweekend, samen met haar gasten. Maandag 16 september is wielrenner Axel van der Tuuk te gast. De jonge Drent werd door talentcoach Adriaan Helmantel geselecteerd voor het WK in Yorkshire eind deze maand. Van der Tuuk is regerend kampioen van Nederland op de weg bij de junioren. Naast Van der Tuuk schuift ook wielrenster Lonneke Uneken aan op de bank bij Marijn de Vries.

Naast de sportquiz wordt er in het programma ruim aandacht besteed aan de sport van het afgelopen weekend in Noorderland met onder meer ook Mark Jan Fledderus, technisch directeur van FC Groningen. 

In Sport Noord Café verwelkomt Marijn de Vries sporters, trainers en coaches, maar ook bestuurders en journalisten. Elke week zit ook een sportverslaggever van Leeuwarder Courant of Dagblad van het Noorden aan tafel. Met de sportredacteuren van het DvhN en de Leeuwarder Courant als sidekick wordt het sportweekend doorgenomen aan de hand van samenvattingen en reportages, maar vooral aan de hand van een goed gesprek. Elke maandag vanaf 17 uur is Sport Noord Café te zien op Ziggo kanaal 35, maar ook via de websites van Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden. In de loop van de avond wordt het programma herhaald.

 

 

NDC Mediagroep BV

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739