Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

2014 - Ellie Pama en Melissa Teleng

Ellie Pama en Melissa Teleng

 

SURHUISTERVEEN – De huldingen van de Profronde Surhuisterveen worden verzorgd door Ellie Pama en Melissa Teleng. Zij doen dit namens Van der Lijn Wereldmode uit Surhuisterveen.

Voor Ellie Pama (19) uit Opende is het bezoeken van de Profronde Surhuisterveen inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. “Elk jaar ben ik aanwezig”, zegt Ellie Pama, die haar derde en laatste jaar ingaat met het volgen van de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste. Maar de 33e editie van het wielerspektakel is al even anders nu ze één van de twee rondemissen is. “Dat is nieuw voor mij, dus spannend”, laat ze weten. Haar interesse in het wielrennen is groeiende. “Ik was niet erg thuis in dat wereldje, maar in onze vriendengroep zit een wielrenner, daardoor ben ik mij er meer in gaan verdiepen”, aldus Ellie Pama, die benadrukt het bijzonder te vinden dat de organisatie er elk jaar weer in slaagt een dergelijk groots evenement te organiseren.

Ellie Pama dankt haar uitverkiezing tot rondemiss omdat zij in 2012 de Missverkiezing Beauty Princess North in het Baron Theater in Opende wist te winnen. Haar opvolgster in 2013 bij deze missverkiezing werd Melissa Teleng (22) uit Drachten. Ook zij werd gevraagd voor rondemiss tijdens de Profronde. “Door de verkiezing kennen we elkaar”, zegt Melissa, die aan de Stenden Hogeschool de opleiding International Tourism Management volgt. Tevens werkt zij parttime als teamleider bij Albert Heijn.

Het wielrennen is haar niet vreemd. “Enkele jaren terug was ik al eens live aanwezig bij een etappe in de Tour de France. Ik vond dat hartstikke leuk.” Ook zij kent de profronde van Surhuisterveen. “Een geweldig evenement, veel toeschouwers, bijzonder om daar rondemiss te zijn.”

Beide dames maken op zondagavond 29 juli hun opwachting in de populaire Tour de France talkshow Tour du Jour bij RTL 7, gepresenteerd door Wilfred Genee met als ervaringsdeskundigen Michael Boogerd en Eddy Planckaert. “Een leuke uitdaging, een geweldige kans met veel kijkers”, vindt Melissa Teleng. “Maar wel spannend”, zegt Ellie Pama.

De dames zullen er die dag keurig op staan. Van der Lijn Wereldmode verzorgt de kleding volgens de nieuwste modetrends. ’s Morgens worden de dames gekapt door Kapsalon Piekasso, gevolgd door een bezoek aan Schoonheidssalon Helfrich. De biedermeier van Bloemenhuis NZPH maakt het plaatje compleet.

 

 

Telecom Service Leek BV

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739