Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

2012 - Marrit Nicolai & Tjitske Annie Vries

 

Marrit Nicolai en Tjitske Annie Vries 

Marrit Nicolai en Tjitske Annie Vries zijn bij de 31e Profronde van Surhuisterveen op dinsdag 31 juli Miss Jumbo Supermarkt. De dames zullen zich namens het Wielercomité Surhuisterveen uiterst verzorgd en gekleed  presenteren aan het publiek. Hiervoor dragen zorg de sponsoren Kapsalon PiekassoSchoonheidssalon Helfrich en Van der Lijn Wereldmode (allen Surhuisterveen), terwijl de missen worden begeleid door oud-rondemiss (2010) Margreet Kooistra van Graziella-Events uit Harkema.

 

Marrit NicolaiMarrit Nicolai

Marrit (22) is geen onbekende in Feanster wielerkringen. Eind vorig jaar fungeerde zijn als rondemiss bij de Internationale Centrumcross van Surhuisterveen. Marrit werd vorig jaar tijdens de Jaarbeurs in Roden gekozen tot Miss Noord-Nederland. Onlangs werd ze tweede tijdens de Miss Groningen verkiezing. Zij doet onder anderen modellen- en promotiewerk.

 

 

  

Tjitske Annie Vries

Tjitske Annie Vries

Tjitske Annie (22) werd op 15 mei in Amsterdam uitverkoren tot de vrouw met de mooiste benen van Nederland. Deze jaarlijkse verkiezing werd uitgeschreven door het glossyblad Cosmopolitan en scheermesfabrikant Gilette. De jury was unaniem in haar oordeel: "Tjitske Annie de Vries is de vrouw met de mooiste benen van Nederland".

 

 

 

 

Telecom Service Leek BV

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739