Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

2009 - Nadia Nicolai en Nathalie Nicolai

Tijdens de profronde zullen Nadia (22) en Nathalie (20) Nicolai de diverse huldigingen verzorgen namens Super de Boer. Op het Friesland Bank podium zullen de beide zusjes gedurende de wielerdag het toptrio van de verschillende categorieën in de bloemetjes zetten. Beide dames waren gelijk enthousiast toen ze werden gevraagd als miss Super de Boer. Nadia moest zelfs hemel en aarde bewegen om op 4 augustus vrij te kunnen krijgen maar met dank aan een collega bij KPN is ze present op De Kolk in Surhuisterveen. 

Nadia is woonachtig in Opende en werkt in Groningen als verkoopster bij Primafoon in Groningen en is daarnaast moeder van Loïs. Nathalie woont in Amsterdam en stuurde daar Mode&Commercie. Naast haar studie werkt ze als visual merchandiser en op Schiphol waar ze de reizigers van koffie voorziet. Het anonieme bestaan in de grote stad staat haar wat tegen en daarom verhuist ze weer naar noorden om dichter in de buurt te kunnen zijn van haar familie en vrienden. Komend studiejaar gaat ze in Groningen toegepaste Psychologie studeren. 

De dames zullen er op 4 augustus picobello voorstaan, ze zullen door kledinghuis Van der Lijn gekleed worden. Natuurlijk gebeurt dit volgens de trends uit de wintercollectie 2009/2010. Ook zullen de dames ’s morgens nog een bezoek brengen aan Kapsalon Piekasso en Schoonheidssalon Helfrich dus de heren renners zullen zeker extra gemotiveerd zijn als ze voor de start kennis maken met de beide Missen Super de Boer.

Post Cleaning

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739