Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

2008 - José, Froukje en Martine

Waar andere jaren het toptrio van de profronde samen Miss Super de Boer moesten delen tijdens de huldiging pakt sponsor Super de Boer het dit jaar groot aan. Maar liefst drie rondemissen zullen tijdens de huldiging namens het Feanster kruideniersbedrijf aantreden om het toptrio te voorzien van de bloemen en de bijbehorende zoenen. Hardloopster José van der Veen (28) is een van de drie dames die de huldiging gaat verzorgen. De in Texas woonachtige blonde schone is deze zomer in Surhuisterveen vanwege het NK en het EK Atletiek. Het NK heeft ze inmiddels achter de rug, in het Olympisch stadion in Amsterdam wist ze in juni op de 800 meter de zilveren medaille te behalen. Wanneer ze niet gefocust is op het hardlopen geeft ze lezingen op scholen en bij instellingen als internationaal ambassadeur voor Nederland. Momenteel werkt ze als Brand manager bij Spira Footwear op de hoofdvestiging in El Paso (Texas).

Naast José zal ook Froukje Siegersma als Miss Super de Boer fungeren tijdens de profronde. Deze 19-jarige schoonheid werkt als telefoniste bij Taxicentrale Waaksma in Kootstertille en ze komt speciaal voor de profronde een dag eerder terug van vakantie. Als hobby’s heeft ze paardrijden en uitgaan, voor laatstgenoemde hobby brengt ze veel tijd door in het volgens haar altijd gezellige Kolkzicht.

Haar collega en vriendin Martine Waaksma flankeert haar op het podium. Martine is zeer ervaren in het uitreiken van bloemen aan sporters. Meermalen mocht ze reeds de bloemen uitreiken aan de Man of the Match na een wedstrijd van Cambuur Leeuwarden. Bij de Leeuwarder BVO loopt ze momenteel ook stage op de administratie en daarnaast werkt ze net als Froukje bij het Tilster taxibedrijf De dames zullen er op 5 augustus picobello voorstaan, ze zullen door kledinghuis Van der Lijn gekleed worden. Natuurlijk gebeurt dit volgens de trends uit de wintercollectie 2008/2009. Ook zullen de dames 's morgens nog een bezoek brengen aan Kapsalon Piekasso en Schoonheidssalon Helfrich dus de heren renners zullen zeker extra gemotiveerd zijn als ze voor de start kennis maken met de drie Missen Super de Boer.

NDC Mediagroep BV

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739