Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Gert  "#derrrannn" in Profrondekrant 2017

15-07-2017

Gert "#derrrannn" Jacobs won in 1992 de Profronde van Surhuisterveen in de strijd om de Gouden Fiets. Woensdag 19 juli a.s. een uitgebreid interview met de Drent in de Profrondekrant 2017. Lees hoe Jacobs als sprintaantrekker voor zijn kopman Jean-Paul van Poppel (PDM) onverwachts in winnende positie kwam in het bochtje naar rechts bij Tweewielerbedrijf Auke van der Hoek. Achter zich een vertwjfeld Italiaanse sprintkanon Adriano Baffi en de winnaar van een Touretappe, Rob Harmelink.

Tour de Limbourg

Tijdens de Tour de France 2017 is Gert Jacobs dagelijks analyticus bij het Tourprogramma Tour de Limbourg van L1, de regionale omroep van Limburg, dat veel wielrennen in haar programma's stopt. Het sfeervolle wielerprogramma met presentator Sander Kleikers is dagelijks op een andere locatie in Limburg. De eerste uitzending is om 17.50 uur met het herhalingen om 20.50 uur en 22.50 uur. Het programma is te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 50. Meer informatie over Tour de L1imbourg op www.L1.nl/TourdeLimbourg.

Profrondekrant

De Profrondekrant 2017 wordt uitgebracht samen met mediapartner NDC Mediagroep.

NDC Mediagroep, uitgever van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden, Friesch Dagblad en vele tientallen weekbladen, waaronder de gazet van Surhuisterveen en omstreken, De Feanster, is mediapartner van Stichting Wielercomité Surhuisterveen. www.lc.nl

 

 

 

 

De Friesland Zorgverzekeraar

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739