Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Uniek record bloemenspeciaalzaak NZPH

17-07-2017

Voor de 36ste keer verzorgt NZPH Bloemen de bloemen voor de huldigingen bij de Profronde van Surhuisterveen. Ook de wedstrijden in het voorprogramma neemt de bloemenspeciaalzaak aan De Kolk voor haar rekening. Een uniek record!

Vele toppers uit het internationale cyclisme werden in Surhuisterveen in de bloemen gezet door NZPH. Denk alleen al aan de Tourwinnaars Laurent Fignon, Marco Pantani, Alberto Contador, Cadel Evans, Vincenzo Nibali en Chris Froome.

Maar ook andere kleppers uit het nationale en internationale peloton zwaaiden met een ruiker van NZPH, zoals Jan Raas, de eerste winnaar van de Profronde, Gerrie Knetemann, Hennie Kuiper, Joop Zoetemelk, Lucien van Impe, Robert Gesink, Bauke Mollema, Ivan Basso, Guido Bontempi en Andy Schleck.

Ook de Friese winnaars van de Profronde konden naar huis met NZPH bloemen: Eddy Schurer, Wiebren Veenstra, Pieter Weening en Lieuwe Westra.

Een uniek record. Voeg daarbij ook de 22 edities van de Internationale Centrumcross dan kan rustig gesproken worden van een unieke sponsoring. In eerste instantie door de familie Van der Velde, later werd het bloemenstokje overgenomen door de huidige eigenaar, Jannie Steensma.

Ook tijdens de komende Profronde op dinsdag 25 juli a.s. zullen de Van der Lijn Wereldmode rondemissen, Jelly en Nynke, de kleurrijke boeketten weer met veel plezier overhandigen aan de Tourkleppers.

NZPH Bloemen is gevestigd aan De Kolk 5 in Surhuisterveen in de onmiddellijke omgeving van start/finish.

 

 

 

 

 

Nederlandse Loterij BV

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739