Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Pers

Aanvragen accreditatie

Alleen journalisten en fotografen met een geldige perskaart kunnen een accreditatie aanvragen voor NK Veldrijden 2018 welke verreden wordt op 13 en 14 januari 2018. 

U krijgt, na goedkeuring, in de week voorafgaand aan het NK uw bevestiging teruggestuurd.

Op de dag van het NK kunt u zich melden bij het perscentrum (tijden volgen). Op vertoon van een geldige perskaart ontvangt u daar uw accreditatie. 

Voor meer informatie of het aanvragen van een accreditatie kunt u contact opnemen met: 
pers@wielrennensurhuisterveen.nl. Dit o.v.v. uw naam, NSP-nummer, mobiel nummer en het medium waarvoor u werkt (krant, TV, website, etc.). Meldt u meerdere personen aan, laat dan s.v.p. weten welke rol zij hebben. Geef tevens aan op welke dag(en) wij u mogen verwachten s.v.p.

Het perscentrum is ondergebracht bij B&G Foodfactory , Gedempte Vaart 8a, in Surhuisterveen. Dit is achter de Dorpskerk. Zonder accreditatie heeft u GEEN toegang! Dat klinkt missschien streng, maar zo willen we er graag voor zorgen dat de professionals hun werk kunnen doen en niet worden gehinderd door (goedbedoelende) hobbyisten.

Fotografen ontvangen tevens een hesje waarmee zij zich op het parcours mogen begeven, diegene die geen hesje dragen zullen van het parcours en voor het podium worden geweerd. Vanzelfsprekend is er rondom het parcours alle ruimte voor hobbyisten om mooie foto's te maken.

 

Stichting Spavo Fonds

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739