Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Gouden fiets Kooyenga Groep voor nationaal kampioen Mathieu van der Poel

21-01-2018

Gouden fiets Kooyenga Groep voor nationaal kampioen Mathieu van der Poel

De Kooyenga Groep uit Dokkum stelde voor de kampioen van Nederland bij de mannen-elite, de beroepsrenners, een uniek gouden fietsje beschikbaar. Uit handen van Sylvana Kooyenga ontving kampioen Mathieu van der Poel tijdens de huldiging het gouden fietsje.

Het kleinood kan door de winnaar worden gedragen. “Wij voelen ons al vele jaren zeer betrokken bij Surhuisterveen en de wielerwedstrijden die er worden georganiseerd”, verduidelijkte directeur Romke Kooyenga. “Veldrijden is een discipline die heel veel respect afdwingt. Vandaar dat wij net als in de zomer tijdens de profronde iets extra’s beschikbaar stellen voor de winnaar.”

Een half jaar geleden sleepte Tom Dumoulin als winnaar van de Feanster profronde de gouden fiets van de Kooyenga Groep in de wacht. Ook ditmaal werd de ereprijs vervaardigd door juwelier Wytse Piersma uit Dokkum. “Het ziet er schitterend uit: fijn goud en mooi gedetailleerd”, aldus Piersma.

Op de foto vlnr.: Harjan Bruining, wethouder gemeente Achtkarspelen, Sylvana Kooyenga, Van der Lijn Wereldmode rondemiss Talitha, loco-commissaris Provinsje Fryslan Sander de Rouwe – foto's Martin de Jong

Shimano

Contact

Stichting Wielercomité Surhuisterveen
P/a Torenvalk 58A
9231 KR Surhuisterveen

E: info@wielrennensurhuisterveen.nl

Kvk: 41001739