Nieuwsarchief
/

Wethouder Bruining fietst nieuwe ergonomiestudio Health2Work open!

Wethouder Bruining fietst nieuwe ergonomiestudio Health2Work open!

Wethouder fietst nieuwe ergonomiestudio Health2Work open!

De nieuwe ergonomiestudio van Health2Work is maandag 19 maart 2018 geopend door wethouder Harjan Bruining. In de ergonomiestudio wil Health2Work bewustwording creëren over wat ergonomie kan betekenen voor je vitaliteit en productiviteit in de werkomgeving.

Fietsende opening

Wethouder Harjan Bruining stapte maandag 19 maart op de loopfiets en opende in het bijzijn van vele werknemers van Health2Work de Ergonomiestudio. Bruining: “Het belang van een goede ergonomische werkplek wordt veelal onderschat. Hoe blijf je fit en hoe ga je met plezier naar je werk? Een investering die zich terug vertaalt in tevreden werknemers en minder ziekteverzuim. Maar ook de winst- en verliesrekening van de boekhouder ziet er uiteindelijk goed uit.”

In de nieuwe Ergonomiestudio komen drie werkomgevingen samen: kantooromgeving, zorgomgeving en industrie. Je kunt hier terecht voor een werkplekanalyse, advies en je kunt kennis maken met diverse ergonomische producten. 

Ergonomische werkplek voor iedereen

In de Ergonomiestudio kan gebruik worden gemaakt van het Ergonomie2Meet concept. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie om te ontmoeten en te werken? Dan ben je van harte welkom bij Health2Work om gebruik te maken van één van de compleet ergonomisch ingerichte locaties. Op deze manier maakt Health2Work ‘ergonomisch werken’ toegankelijk voor iedereen. Bevalt het ergonomisch of dynamisch werken, dan kunnen de producten vervolgens 30 dagen gratis getest worden in de eigen werkomgeving.

Health2Work nodigt een ieder uit om vrijblijvend langs te komen en zelf te ontdekken welke mogelijkheden de Ergonomiestudio biedt. Ergonomisch adviseur Heine de Bruin: “Neem je laptop mee en kom gerust een dagdeel bij ons werken, probeer ons dynamisch meubilair zoals bijvoorbeeld de bureaufiets!”

Bron en foto's : www.health2work.nl

 

 
Button