Nieuwsarchief
/

Zaterdag 2 maart - 9e Veldtoertocht Surhuisterveen

Zaterdag 2 maart - 9e Veldtoertocht Surhuisterveen

Voor de 9e maal staat de Veldtoertocht Surhuisterveen op het programma.

Zaterdag 2 maart 2024 kan de Veldtoertocht van Surhuisterveen 2024 worden gereden De bepijlde routes zijn circa 35 en 50 kilometer lang. Er kan worden gestart tussen 08.00 en 09.30 uur. Let op, ook deze keer kan er weer worden gestart bij de kantine van Tennisvereniging TSO in Surhuisterveen op sportpark Blauknopke aan de Vierhuisterweg in Surhuisterveen (bij de IJsbaan).

Aan de gebruikelijk routes van ruim 35 en 50 km is dit jaar ook weer een " Gravelrit " toegevoegd van 70 km.

Inschrijven kan vanaf ca. 08.00 uur in de kantine van TSO. Maar je kunt ook al inschrijven via de website van Fietssport.

Scan & Go is aanwezig evenals kleedkamers en douches. De inschrijfkosten bedragen € 7,00 en NTFU leden ontvangen de gebruikelijke korting van € 2,00. En voor de inwendige mens kun je zowel vooraf aan de tocht als daarna terecht in het clubhuis van TSO.  Na afloop is er voor iedere deelnemer weer het bekende broodje rookworst om weer op krachten te komen. Dit jaar wordt ook bij de pauzeplaats de inwendige mens weer voorzien. 

Wil je gebruik maken van voorinschrijving maak dan gebruik van onder staande link.  De digitale inschrijving via de NFTU is geopend tot 1 maart. Inschrijven: Fietssport - Veldrit TFC Surhuisterveen 2024, zaterdag 2 maart 2024
De organisatie is in handen van TFC Surhuisterveen.
Meer informatie op www.wielrennensurhuisterveen.nl.

 
Button