Nieuwsarchief
/

Uniek Nieuwjaarsconcert De Wâldsang in NK veldrijden weekend in Surhuisterveen

Uniek Nieuwjaarsconcert De Wâldsang in NK veldrijden weekend in Surhuisterveen

Een unieke gelegenheid voor de bezoekers van het KNWU NK Veldrijden weekend in Surhuisterveen om op zaterdagavond 13 januari a.s. het Nieuwjaarsconcert van de kersverse Brassbandkampioen van Nederland in de Kampioensdivisie, Brassband De Wâldsang, bij te wonen. Het concert wordt gehouden in De Flambou. Gastsolist is de bekende zanger Dwight Dissels. Het concert begint om 20.00 uur.

Het uitnodigen van een bekende zanger of zangeres als solist bij het Nieuwjaarsconcert blijkt al weer een aantal jaren een succesvolle combinatie. Voor de komende editie is De Wâldsang dan ook bijzonder verheugd dat ze Dwight Dissels als gastsolist mogen verwelkomen. 

 

Dwight Dissels

Net als de gastsoliste van vorig jaar (Jennie Lena), nam Dwight Dissels onder andere deel aan de Voice of Holland. In een zwaar bezet deelnemersveld viel hij helaas voor de finales af, maar zijn enorme talent werd breed herkend. Na zijn deelname aan The Voice werd hij benaderd door de tv-producenten van het muzikale paasevenement The Passion voor de rol van Jezus in de uitvoering van 2017 (Leeuwarden).

 

Nationaal Kampioen

De Wâldsang viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Eén van de hoogtepunten dit jaar was het voor de 15e keer behalen van de Nederlandse Kampioenstitel. Na een periode van afwezigheid op het kampioenspodium meldde de band zich de laatste jaren weer nadrukkelijk om de prijzen in de Nederlandse brassbandtop. Het behalen van de titel vormt daarmee een mooie kroon op het jubileumjaar. Kaarten voor het Nieuwjaarsconcert zijn verkrijgbaar aan de kassa en in de voorkoop via het bestelformulier en bij Schippers Tabak en Lectuurshop in Surhuisterveen.

Meer informatie op www.dewaldsang.nl - Foto's: Brassband De Wâldsang

 

 
Button