Nieuwsarchief
/

Uitbreiding bedrijventerrein Lauwerskwartier Surhuisterveen

Uitbreiding bedrijventerrein Lauwerskwartier Surhuisterveen

Uitbreiding bedrijventerrein Lauwerskwartier Surhuisterveen

Inschrijving bedrijfskavels Lauwerskwartier 2e fase in Surhuisterveen

Nu de economie aantrekt en als gevolg daarvan ook de vraag naar bedrijfsgrond, start de gemeente Achtkarspelen met de voorbereidingen van het bestemmingsplan voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Lauwerskwartier in Surhuisterveen.

De uitbreiding van het bedrijventerrein Lauwerskwartier betreft een uitbreiding van ca. 4 hectare aan de zuidwest kant van het Lauwerskwartier, richting de Warreboslaan. Het zal gaan om kavels, variërend in grootte van 1500m2 tot max 5000 m2. De uitbreiding is bedoeld voor bedrijven, vergelijkbaar met de bedrijven die nu op het Lauwerskwartier gevestigd zijn. Er kunnen geen bedrijfswoningen bij gebouwd worden.

Belanghebbenden kunnen nu een optie op een kavel aanvragen. De gemeente wil geïnteresseerde bedrijven nu al duidelijkheid geven over de beschikbare locaties. Vanaf 26 februari start de inschrijving voor bestaande bedrijven van de bedrijventerreinen van Surhuisterveen en vanaf 12 maart is de inschrijving voor alle bedrijven open.

Afhankelijk van het verloop van deze procedure en eventuele bezwaren kunnen de kavels op zijn vroegst in de zomer van 2018 uitgegeven worden.

Meer info: www.achtkarspelen.nl/lauwerskwartier

Bron: gemeente Achtkarspelen

 

 
Button