Nieuwsarchief
/

TFC Surhuisterveen elke woensdagavond clubritten

TFC Surhuisterveen  elke woensdagavond clubritten

Voor vanavond, woensdag 9 juni, staat er een clubrit van 60 kilometer op het programma. We rijden door de beschutte Wâlden naar het noorden en weer terug. Het is vanavond schitterend fietsweer. Om 19.00 uur (start) nog 22ºC en een noordenwind N1/N2. Vorige week woensdag meldden zich ruim 40 fietsers bij de Feanster Toer op het Torenplein/Piazza Pieter Weening. 

Sinds september 2020 hebben we i.v.m. het coronavirus niet in verenigingsverband kunnen fietsen. Clubritten en toertochten konden helaas niet door gaan. Maar vanaf woensdag 19 mei 2021 mogen we weer in club- en groepsverband gaan fietsen. Toch zullen we ons aan enkele maatregelen moeten houden. Het is belangrijk dat we ons. als fietsers, aan deze richtlijnen houden. Denk alleen al aan de uitstraling die je als club/vereniging hebt wanneer je met zijn allen op pad gaat. Wij hebben er weer zin in, hoop jullie ook. 

Start clubritten

Woensdag 19 mei 2021 werd de 1e clubrit van dit seizoen gehouden. Vanaf die datum ben je elke woensdag weer welkom op het Torenplein in Surhuisterveen voor de start van de clubritten. Vertrek elke woensdag om 19.00 uur. Houdt ook de whatsappgroep van TFC Surhuisterveen in de gaten voor andere clubactiviteiten en ritten.

Indeling groepen

Het blijft een uitdaging voor elke toerfietsclub dat de leden zich iedere week met plezier melden voor clubritten. Hierbij geldt met name de gemiddelde snelheid. Deze afspraak blijkt voor vele zeer belangrijk te zijn. Wordt er o.a. sneller gefietst dan afgesproken dan verdwijnt het fietsplezier. Om een ieder op zijn eigen niveau te laten fietsen starten we vandaag met de volgende indeling in groepen:

Team A, gemiddelde snelheid, ca 32 km per uur

Team B, gemiddelde snelheid, ca 30 km per uur

Team C, gemiddelde snelheid, ca 27/28 km per uur

 

Je dient voor jezelf dus te beoordelen bij welke groep je wilt aansluiten. Uiteraard ben je vrij om volgende week in een andere groep aan te sluiten. 

 
Button