Nieuwsarchief
/

Cyql en CycloWorld gaan samenwerken.

Cyql en CycloWorld gaan samenwerken.

Cyql en CycloWorld gaan samenwerken. Beide digitale platformen gaan elkaar versterken door het delen van waardevolle content en de inzet van extra digitale kanalen. 

Wat is CycloWorld?
CycloWorld is de grootste internationale kalender voor fietsevenementen ter wereld. Op CycloWorld vind je granfondo’s, toertochten, MTB-marathons, gravelevenementen, etappekoersen en veel meer. Of je nu op een racefiets, gravelbike, MTB of zelfs een strandfiets rijdt: bij ons vind je het allemaal. 

Maar dat is nog niet alles. CycloWorld is een omvangrijk platform met een internationale community. Naast de kalenders hebben we dagelijks nieuws, mooie kortingen, verslagen van de mooiste evenementen, de beste bestemmingen voor jouw fietsvakantie en nog veel meer. En ook nog een eigen podcast, reportages, een eigen fantenue, een Stravagroep, een actief Komootkanaal en veel meer.

Relevante content voor Cyql gebruikers
Wouter Slotegraaf, co-founder van Cyql, is erg blij met deze samenwerking van CycloWorld. “In één van de komende updates van Cyql gaan we een interactieve kaart toevoegen met relevante content voor onze gebruikers. De samenwerking met CycloWorld geeft ons de mogelijkheid om de meest prachtige fietsevenementen ter wereld op deze kaart te vermelden en zo de doelgroep van Cyql eenvoudig toegang te geven tot deze waardevolle en relevante content” 

Volgens Herman Nekkers van CycloWorld vullen beide Nederlandse partijen elkaar goed aan. “In beide gevallen staat het sociale aspect van het wielrennen voorop. Bij CycloWorld zit ‘m dat vooral in het rijden van evenementen met anderen, bij Cyql in het fietsen met vrienden. De perfecte combinatie. “

In de komende weken zal de samenwerking tussen CycloWorld en Cyql verder vorm worden gegeven en beide platformen zullen hier uiteraard de nodige aandacht aan gaan schenken. 

Bron: Cyql – Enjoy cycling together!

 
Button