Nieuwsarchief
/

Reconstructie Centrum Surhuisterveen - Nog één bocht te gaan...

Reconstructie Centrum Surhuisterveen - Nog één bocht te gaan...

Foto BDA - De Rabobankbocht wordt als laatste van het wielerparcours onder handen genomen.

Reconstructie Centrum Surhuisterveen - Nog één bocht te gaan... 

Nog één bocht te gaan..., de Rabobankbocht, en dan ligt het parcours van de 39e Profronde van Surhuisterveen er rijklaar bij. De Rabobankbocht, de t-splitsing Dr. Van Kammenstraat, De Dellen en De Kolk, de finishstraat, wordt op dit moment onder handen genomen door Aannemingsbedrijf Witteveen. Dit alles in het kader van de reconstructie van het centrum van Surhuisterveen. 

De 'kasseimachine' van Bestratingsbedrijf Spoelstra & Nijboer heeft deze week ook het straatje afgerond tussen Brasserie Kolkzicht en Terstal richting parkeerterrein Albert Heijn. In de 'zijflanken' zijn de beide straters bezig de 'stoepen' van nieuw plaveisel te voorzien.

Parkeerterrein Action

Op het parkeerterrein van Action aan De Dellen is eveneens volop actie. De straat tussen de Zuivelhoeve en Scapino zit er in en een gedeelte van het parkeerterrein is klaar. Het parkeerterrein is vergroot door grond aankopen. Vanaf begin mei – in week 18 – wordt begonnen met de werkzaamheden aan de kruising Nije Jirden/De Dellen. Vier weken lang zal het openbaar verkeer worden omgeleid. Het parkeerterrein van Action zal in deze tijd ook niet bereikbaar zijn. Nadat de werkzaamheden aan de kruising zijn afgerond – begin juni - wordt het parkeerterrein achter de Action ook weer toegankelijk voor.