Nieuwsarchief
/

Nieuw bij Dalstra Reizen: autovakanties

Nieuw bij Dalstra Reizen: autovakanties

Nieuw bij Dalstra Reizen: autovakanties

Op uw eigen tempo lekker op vakantie in eigen land of een kijkje nemen bij onze oosterburen in Duitsland? Dalstra Reizen Surhuisterveen biedt bijzondere autovakanties naar de mooiste plekken van Nederland en Duitsland. Momenteel wordt er door Dalstra Reizen nog hard gewerkt om de eerste autoreizen ook online te kunnen publiceren op haar website. Houdt u deze dan ook goed in de gaten voor de nieuwste (auto)reizen.

 "We hebben een aantal busreizen in Nederland op de plank klaarliggen.”

Met het lanceren van autoreizen anticipeert Dalstra Reizen op de coronamaatregelen die de touringcarbranche zwaar heeft getroffen.

Johan Dalstra van Dalstra Reizen heeft dubbele gevoelens over het besluit van het kabinet van woensdag jl., meldt hij aan Omrop Fryslân. Aan de ene kant is hij blij dat de regels voor de reisbranche versoepeld worden, maar hij had graag gezien dat dat ook zou gelden voor de touringcarsector. Voorlopig blijven zijn 23 bussen nog stilstaan.

"Het is voor ons nog niet aan de orde. Volgens de richtlijnen hebben wij maar plaats voor twaalf mensen in een bus en dat is niet rendabel", zegt Dalstra. "Ook is in het buitenland nog niet duidelijk wat daar allemaal mag voor touringcars."

Toch houdt Dalstra hoop dat zijn bussen binnenkort weer de weg op kunnen. "We hebben een aantal reizen in Nederland op de plank klaarliggen. Ook zijn we in gesprek met hotels in Duitsland."

Wintergids en Zomerprogramma 2020/2021

Op dit moment wordt er bij Dalstra Reizen hard gewerkt aan de Wintergids 2020/2021 en Zomergids 2021. Wij doen ons best om zoveel mogelijk reizen op korte termijn online te zetten. Voelt het niet vertrouwd om dit jaar nog op reis te gaan? Dan kunt u uw reis nu alvast omboeken naar een winterreis of een mooie reis in 2021. Ook dan zijn uw reisgelden veiliggesteld en gedekt door de SGR. Bent u nog niet zeker van uw vakantieplanning? Of twijfelt u aan een bestemming? Geen zorgen, wij bieden u de mogelijkheid om tot 8 weken voor vertrek kosteloos om te boeken naar een andere datum of bestemming.

Meer informatie vindt u op www.dalstra.nl

Dalstra Reizen Surhuisterveen is sinds jaar en dag één van de partners van de Feanster wielerevenementen!

 

 
Button