Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Morgen Jaarmarkt in het centrum van Surhuisterveen

19-05-2017

Zaterdag 20 mei a.s. is het opnieuw gezelligheid troef in het centrum van Surhuisterveen. Na de dinosaurussen staat het centrum nu bomvol met gezellige kraampjes met diverse producten. Tevens is een gedeelte ingeruimd voor de vlooienmarkt. De Jaarmarkt duurt van 10 tot 17 uur. Ook is er de garagesale op de Gedempte Vaart.

3e Survento Talentenpodium

Ook het jonge muzikale talent uit Surhuisterveen en de regio krijgt zaterdagmiddag de kans om hun muzikaliteit te tonen tijdens het 3e Survento Talentenpodium. Op diverse plaatsen in het centrum staan podia opgesteld waar het nieuwe talent live te horen en te zien is.

Op drie podia verdeeld over het Feanster centrum zal jong muzikaal talent van zich laten horen. Naast de popbands Connected en Darts zullen diverse solisten op gaan treden. Violisten, gitaristen, drummers, blazers en zangers op diverse niveaus zijn te beluisteren bij It Stee foar Iters en Drinkers, B&G food &lifestyle en op het grote podium bij De Dikke Draai.

Rode draad door het programma is Albert van der Tuin. Hij heeft al vele optredens gedaan met zowel covers als eigen geschreven nummers. Albert van der Tuin is dan ook een gevestigde naam in de regio. Kort geleden had hij nog een avondvullend programma in een nagenoeg uitverkocht BaronTheater in Opende.

Het belooft dan ook weer een geweldig evenement te worden. Het Survento Talentenpodium begint om 13.00 uur bij De Dikke Draai waarna er een doorlopend programma is te zien bij de drie podia. De afsluiting van het evenement is rond 16.30 uur bij De Dikke Draai met een miniconcert van Albert van der Tuin. De organisatie van het Survento Talentenpodium hoopt ook nog op een verrassingsoptreden van een mystery guest.

Het schema van optredens zal enkele dagen voorafgaand aan het Survento Talentenpodium verschijnen op de Facebookpagina www.facebook.com/talentenpodium.