Nieuwsarchief
/

Guillaume Visser naar tweede plaats in Standdaardbuiten

Guillaume Visser naar tweede plaats in Standdaardbuiten

Foto DBA - Mark Prinsen de snelste in Beilen

Guillaume Visser reed zondag in het Brabantse Standdaardbuiten naar een tweede plaats. De Feanster moest Timo de Jong voor laten gaan.

Voormalig Jumbo-Visma prof Daan Olivier stelde zich zondag beschikbaar, tijdens de een bijeenkomst van de Partij van de Arbeid Fryslan, voor Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart 2023. 

Mark Prinsen won Koningsdag de Ronde van Beilen.

De renner van het Houtec Cyclingteam was de snelste in de massasprint. Rick Ottema uit Leeuwarden werd tweede voor de Drent Mike Dogterom uit Zeijen. Aanvankelijke maakte een kopgroep van drie het mooie weer in Beilen met een voorsprong van twintig secconden. De ploegmaten van Prinsen zorgden er voor dat deze vlucht geneutraliseerd werd. In de massasprint was niemand bestand tegen de snelle benen van Prinsen. Björn Bakker (Wijnjewoude) werd zevende voor Jeffrey Cordes (Nieuw Roden). De jonge Aldert van der Veen uit Wijnjewoude reed net als in Ureterp naar een tiende stek.

Bij nieuwelingen werd Jasper Huitema derde. Bij de junioren reden Tom van der Werff (5e), Jelle Bouma (Houtigehage 6e) en Karst Hayma (7e) zich in de toptien. 

In Heerde veroverde Guillaume Visser (Heerenveen) een podiumplaats. Achter winnaar Coen Vermeltfoort en Jasper Schouten (2e) werd hij derde. De jonge Tjalle de Bruin werd 20ste. 

Foto DBA - De jonge Tjalle de Bruin reed in Heerde naar een knappe 20e stek.