Nieuwsarchief
/

Kooi Security genomineerd Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar

Kooi Security genomineerd Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar

Kooi Security genomineerd Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar

Kooi Security is genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar.

Het Drachtster beveiligingsbedrijf is partner van Stichting Wielercomité Surhuisterveen. Tijdens het KNWU NK Veldrijden in Surhuisterveen verzorgde Kooi Security de bewaking van de ‘crossarena’.

Naast Kooi Security zijn nog vijf bedrijven genomineerd voor de prijs: Sloepenbouwer Aquatec Industries uit Woudsend, machinebouwer JD Engineers uit Oldeouwer, springkussenfabrikant Sidijk uit Heerenveen, geneesmiddelenautomatiseerder Spits uit Oosterwolde en biotechbedrijf Paques uit Balk, dat in 1990 de prijs won. De deelnemers zijn doorgelicht door Deloitte, voordat ze werden genomineerd.

Kooi Security, partner in bouwplaatsbeveiliging

Diefstal, vandalisme en inbraak zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade in de bouwsector. Buiten de materiële schade ligt ook de voortgang van het project tijdelijk stil, waardoor deadlines niet worden gehaald. Door onze jarenlange ervaring met mobiel cameratoezicht bent u bij Kooi Security verzekerd van de beste bouwplaatsbeveiliging.

Met haar Unit For Observation, kortweg UFO, zijn zij al meerdere jaren internationaal marktleider op het gebied van terreinbewaking in afgelegen gebieden. Maar ook voor andere vormen van cameratoezicht bent u bij Kooi Security aan het juiste adres.

Meer informatie op www.kooysecurity.com

 
Button