Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

Grootse BBQ tijdens 'Pieter Weening Classic afterparty'

12-07-2015

Stichting Wielercomité Surhuisterveen organiseert samen met A.J. Catering, Easy in Party & Event een grootse BBQ na afloop van de 10e Pieter Weening Classic op zaterdag 25 juli. Deelnemers van de jubileumeditie van deze fietstoertocht en andere (fiets)liefhebbers worden van harte uitgenodigd om hierbij aan te schuiven.
  
De één na laatste etappe van de Tour de France 2015 finisht deze dag op de Alpe d'Huez. De ronde van Frankrijk zal dus worden beslist op de flanken van deze legendarische col in de Alpen. De deelnemers en het publiek van de Pieter Weening Classic kunnen de etappe volgen via beeldschermen op het Torenplein.
  
Onbeperkt BBQ-en inclusief salades én Megaspies is mogelijk voor slechts 12,50 euro en voor kinderen t/m 12 jaar zelfs 6,00 euro. Dit bedrag is exclusief drankjes. De 'Pieter Weening Classic afterparty' duurt van 16:00 tot 21:00 uur en wordt begeleid met live-muziek van Johan Tiemersma.
  
Aanmelden is gewenst en verzekerd u van deelname.
   

 

Inschrijfformulier BBQ

Let op! Via onderstaand formulier meldt u zich alleen aan voor de BBQ/afterparty. Wilt u zich aanmelden voor de Pieter Weening Classic fietstoertocht, dan klikt u hier. Indien u kinderen (t/m 12 jaar) meeneemt, geef dan hun leeftijd aan (tussen haakjes) achter hun naam. 

  


Post Cleaning