Nieuwsarchief
/

Gratis rolstoel lenen tijdens Profronde Surhuisterveen

Gratis rolstoel lenen tijdens Profronde Surhuisterveen

Door jong én oud wordt er uitgekeken naar de 40e profronde. Omdat we willen dat iedereen erbij kan zijn denken lokale partners graag mee. Het hulpmiddelen uitleenpunt in Surhuisterveen, te vinden bij Drogisterij Helfrich, biedt daarom de mogelijkheid om tijdens het wielercriterium gratis een rolstoel op te halen. Zo kunnen ook mensen die minder goed ter been zijn genieten van dit feestelijke evenement.

Samenwerking met Kersten Hulpmiddelen

Drogisterij Helfrich is sinds enkele jaren uitleenpunt voor tijdelijke hulpmiddelen zoals rolstoelen en krukken. Maar ook kraamhulpmiddelen, douche-en toiletstoelen of het regelen van een hoog-laagbed vallen onder deze kortdurende uitleenservice die wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Bij de lokale uitleenpunten kunnen kleinere hulpmiddelen direct worden meegenomen. Tijdens het wielercriterium zijn mensen van Kersten Hulpmiddelen aanwezig voor vragen en advies en is er de mogelijkheid om voor deze ene dag een rolstoel te lenen en ’s avonds na afloop terug te brengen of direct voor langere tijd te blijven lenen. Het kost u helemaal niets en wordt vergoed door de zorgverzekeraar, of het nu voor 1 dag of maximaal een half jaar is.

Slim om vooraf te reserveren!

De rolstoel kan van 09.00 uur in de winkel van Helfrich aan De Kolk 16 of vanaf 12.30 uur op de braderie gehaald worden en kan tot 21.30 uur teruggebracht worden. Het is aan te raden om de rolstoel vooraf te reserveren bij Drogisterij Helfrich (tel. 0512-361295) of via het landelijke nummer van Kersten Hulpmiddelen 088-0009488.

 
Button