Nieuwsarchief
/

Gosse van der Meer vijfde in Jicin (Tsjechië)

Foto #Gossinki

Gosse van der Meer is zondag vijfde geworden in Jicin (Tsjechië). Een wedstrijd in het kader van de Toi Toi Cup, het Tsjechische regelmatigheidsklassement. De wedstrijd werd verrassend gewonnen door de Italiaanse kampioen Jakob Dorogoni. In de sprint was hij nipt sneller dan de Tsjech Michael Boros. Als derde kwam een andere thuisrijder mee op het podium, Jakub Riman. Gosse van der Meer werd knap vijfde, zijn beste klassering tot nu toe dit seizoen in de Toi Toi Cup. "5e plek vandaag in het Tsjechische Jicin', twitterde Gosse. 'De eerste ronde liep helaas niet zoals gewenst, maar langzaam kroop ik weer naar voren'. 

Bij de vrouwen won de Belgische Joyce Vanderbeken. 

Afgelopen dinsdag werd de Surhuizumer globetrotter zevende in Rymarov. ‘Vandaag eindelijk de zon weer eens gezien hier in Tsjechië. Ben hier al een week en het is iedere dag koud, grijs en nat…’, twittert Van der Meer (#Gossinki).

Klassement Toi Toi Cup

In de Toi Toi Cup zijn vier wedstrijden verreden in Mladá Boleslav (26.09.2020), Holé Vrchy (27.09.2020), Rýmarov (17.11.2020) en Jicin (22.11.2020). In het klassement neemt Gossse van der Meer de tweede plaats in met 172 punten achter de Tsjech Michael Boro? met 198 punten. Derde met 163 punten staat een andere Tsjech, Jakub Riman.

Volg Gosse ook op Twitter met live-beelden: twitter.com/Gossinki

 

 
Button