Nieuwsarchief
/

Friesland Lease wint 3 titels voor Beste Leasemaatschappij van Nederland 2021!

Friesland Lease wint 3 titels voor Beste Leasemaatschappij van Nederland 2021!

Foto - @frieslandlease 

Friesland Lease wint 3 titels voor Beste Leasemaatschappij van Nederland 2021!

De uitkomsten van een grootschalig tevredenheidsonderzoek onder leaserijders zijn begin december bekend gemaakt tijdens een livestream vanuit Amsterdam. De bijbehorende Awards zijn uitgereikt aan live aanwezige winnaars. Wij zijn trots! Friesland Lease mag de titel ‘Beste Leasemaatschappij van Nederland’ in de categorie middel tot klein voor een derde keer op rij prolongeren met maar liefst drie verschillende titels. 

Jaarlijks tevredenheidsonderzoek

In het jaarlijkse onderzoek van VZR, dat samen met Feedback Company wordt uitgevoerd, gaven 5.321 leaserijders, wagenparkbeheerders en private-leaserijders hun mening over de betreffende leasemaatschappij. Leaserijders gaven het rapportcijfer 8,0, de wagenparkbeheerders gaven een 8,5 en de private-leaserijders zelfs een 8,5. Alle cijfers zijn hoger dan die van 2019. Ook de gemiddelde NPS is met 25 punten hoger dan die van vorig jaar. Een mooi compliment voor alle deelnemende leasemaatschappijen!

De leaserijders en wagenparkbeheerders waarderen de leasemaatschappij op verschillende onderdelen, onder andere communicatie, sturing, onderhoud, dienstverlening en organisatie. Deze onderdelen in combinatie met de NPS en het rapportcijfer bepalen de eindscore van de leasemaatschappij.

Tevredenheid leaserijders

Friesland Lease wint de titel Beste Leasemaatschappij van Nederland 2021 in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen met een rapportcijfer 8,4.

Tevredenheid Wagenparkbeheerders

Beste Leasemaatschappij 2021 in de categorie wagenparkbeheerders middelgrote en kleine leasemaatschappijen is WagenPlan met een rapportcijfer 8,9. Friesland Lease neemt de tweede plaats in en Wittebrug staat op de derde tree.

Alphabet Nederland wint de titel Beste Leasemaatschappij 2021 in de categorie Private Lease met rapportcijfer 8,8. De tweede plaats heeft Friesland Lease gewonnen en ALD Automotive pakt de 3e plaats. VZR-voorzitter Jan van Delft zegt over de details ”Zowel leaserijders als wagenparkbeheerders en Private-leaserijders zijn meer tevreden dan vorig jaar en dat zien we ook terug in de NPS scores. Het is goed om te zien dat in een moeilijk jaar als 2020 berijders en wagenparkbeheerders hun leasemaatschappijen waarderen.”

Wij helpen u graag op weg!

Friesland Lease is ontzettend trots op het winnen van deze drie prachtige titels waarbij we voor een vierde keer op een rij de titel Beste Leasemaatschappij van Nederland mogen verlengen. Een groot ‘bedankt’ voor alle betrokkenen en iedereen die de waardering en het vertrouwen in Friesland Lease heeft uitgesproken. Op naar nog meer duurzame, innovatieve en vitale mobiliteit!

Friesland Lease is partner van de Feanster wielerevenementen!

 
Button