Nieuwsarchief
/

Feanster Toer in het geel

Feanster Toer in het geel

Foto BDA 

De 109e editie van de Tour de France start vrijdag 1 juli a.s. in Kopenhagen met een individuele tijdrit over 13,7 kilometer. In de aanloop naar het Grand Départ in de Deense hoofdstad wordt sinds een aantal jaren de Feanster Toer in het geel gehuld.

"Onze intenties zijn ook voor dit jaar duidelijk”, zegt wedstrijdcoördinator Erik Jager. “We hopen dat we de gele trui naar Surhuisterveen kunnen halen”.

Kraanbedrijf Vrieswijk uit Surhuisterveen heeft in samenwerking met de ‘bakkenisten’ Klaas Anne Luimstra en Jack Bouw en het 'grondpersoneel' Wiep en Evert Wouda en Albert Helfrich de gele doeken rondom de toer gehangen.

Aan het eind van de maand juli op dinsdag de 26e, de eerste dinsdag na afloop van de Tour de France, staat de 40e Profronde om de Gouden Fiets op het programma. Zaterdag 23 juli is het de beurt aan de 17e Pieter Weening Classic, een toerklassieker voor de recreatieve fietser met vijf nieuwe, verrassende routes. Een dag later staat het Torenplein in het teken van het Foodfestival.

Foto onder:Griet Bouw

NO NONSENS, ER IS GEEN NEE TE KOOP

Vrieswijk Kraanbedrijf uit Surhuisterveen, een van de partners van de Feanster wielerevenementen, is een krachtig kraanverhuur- en grondverzet bedrijf in de breedste zin van het woord.

Bij Vrieswijk kunt u terecht voor telescoopkranen, mobiele torenkranen, hoogwerkers, roterende verreikers en grondverzetmachines. Tevens kunnen zij voor u diverse transporten verzorgen. 

Wanneer Vrieswijk een machine niet meer in eigen huis beschikbaar heeft dan kunnen zij gebruik maken van een uitgebreid netwerk van dienstverleners voor de inhuur van de benodigde machines. Kortom Vrieswijk Kraanbedrijf Surhuisterveen is een no-nonsens bedrijf waar geen nee te koop is!

Meer informatie op www.vrieswijk.nl.

Foto Vrieswijk Kraanbedrijf